Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου, Δημήτρης Σιμωτάς.

Η «Δημιουργία Ξανά» είναι ένα μικρό κόμμα αλλά προοδευτικό και πρέπει να εκφραστεί στην βουλή. «Τα άλλα κόμματα θέλουν να κοροϊδέψουν τον κόσμο, από το 2000 και μετά οι πολιτικοί με ψέματα κερδίζουν ψήφους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ώθησαν να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και γιατί επέλεξε την «Δημιουργία Ξανά». Όπως είπε το κόμμα έχει αξιόλογους ανθρώπους οι οποίοι τον τράβηξαν στο κόμμα. Υπήρξαν όμως και τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος όπως οικονομία αλλά και θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλα εκείνα που θίγει ο πρόεδρος του κόμματος που απασχολούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας μας.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης υπήρξε επικοινωνία πολίτη με την εκπομπή ο οποίος  θέλησε για μια ακόμα φορά να εκφράσει το παράπονό του με την θέση στάθμευσης που ακόμα δεν του έχει χορηγηθεί αν και ο άνθρωπος έχει αιτηθεί και έχει μαζέψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά σκοντάφτει πάνω στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

Ο καλεσμένος μίλησε για την αντίδραση του κόσμου η οποία είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια αλλά μίλησε και για τον τρόπο που μπορεί να ενημερωθεί ένας άνθρωπος και να αποκτήσει μια πιο σφαιρική άποψη, μέσω διαδικτύου.

Τέλος ανέφερε τους λόγους για τους οποίους κάποιος πρέπει να ψηφίσει το κόμμα και αυτοί είναι οι εξής όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο πρόεδρος μπορεί να μην είναι τέλειος. Έχει όμως έναν δικό του τρόπο να εκφράζεται. Αν καταφέρει να εισέλθει στην βουλή, θα θίξει θέματα τα οποία δεν έχουν θιχθεί ποτέ». Παράλληλα ο κος Σιμώτας τόνισε ότι το κόμμα είναι υπέρ των συνεργασιών. Ο ίδιος θέλει την ψήφο του κόσμου για να καταφέρουν να ακουστούν στο κοινοβούλιο και σε όλο τον κόσμο και να διατυπώσουν τις θέσεις τους.

Αναδημοσιευση από www.965.gr