Μεγάλο πρόβλημα έχουν οι Παρίσης και Κωνσταντάκης καθώς μετά την αποχώρηση της ομάδας Ανουσάκη έχουν ξεμείνει από πολιτικά στελέχη ικανά να χαράξουν πολιτική στρατηγική , επικοινωνιακή πολιτική ή έστω και να μπορούν να γράψουν απλά μια ανακοίνωση για λογαριασμό των υπολειμμάτων της “ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ” .

Ο Άγγελος Κωνσταντάκης ως γνωστόν δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο, ο Λιάς ο Κουρκουμέλης ακόμα χειρότερα ενώ ο Γιάννης Λυκούδης ενώ δεν έχει την απαιτούμενη πολιτική προϋπηρεσία ή εμπειρία για κάτι τέτοιο.

Κατόπιν των παραπάνω οι Παρίσης και Κωνσταντάκης “έχουν πέσει στα ποδάρια” του Σπύρου Γασπαρινάτου προκειμένου να του βοηθάει έστω και λίγο , να τους γράφει έστω ένα δελτίο τύπου σε κανονικά ελληνικά.

Ο Σπύρος Γασπαρινάτος από την πλευρά του ναι μεν θέλει να τους αποφύγει γιατί δεν θέλει να ταυτιστεί με τους “καμένους”, από τη άλλη όμως , όπως γνωρίζουν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ , έχει τις “υποχρεώσεις του” στον παλαίμαχο Παρίση οπότε κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία τους υποσχέθηκε πως που και που θα τους “δίδει μία χείρα βοηθείας”.

Ε ρε που κατάντησε η άλλοτε κραταιά παράταξη που τώρα πια είναι μια “σφραγίδα” , ένα “πουκάμισο αδειανό”…

Πηγή: portoni.gr

Προηγούμενο άρθροΜία πρόταση επιλογής υποψηφίου Δημάρχου να αντιμετωπίσει τον Θεόφιλο Μιχαλάτο
Επόμενο άρθροΔήμος Ληξουρίου: Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του τοιχίου στην Κοινότητα Σκηνέα-Θα φτιαχτεί & παιδική χαρά (εικόνες)