Ο Σπύρος Σαμούρης, ως δημοτικός σύμβουλος – πλέον- με την Δημοτική Συμπολιτεία, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Μίλησε για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών που είναι ακόμα πιο κρίσιμη καθώς όποιον επιλέξει ο κόσμος να τον διοικήσει, θα τον διοικεί για τα επόμενα 4 χρόνια. «Να απομακρυνθεί αυτή η Δημοτική Αρχή που κάνει κακό στον κόσμο», τόνισε ο κος Σαμούρης και συνέχισε αναφέροντας « Δεν έχει πολιτική κατεύθυνση, λένε ότι είναι της Νέας Δημοκρατίας αλλά δεν είναι. Κατηγορείται ο δήμαρχος και κάποιοι αντιδήμαρχοί του από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης για την κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος».

Εξαπέλυσε επίθεση προς τον Δήμαρχο για όσα είπε στην προεκλογική του συγκέντρωση τα οποία χαρακτήρισε ψέματα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η παράταξή του επέδειξε πολιτικό πολιτισμό.

«Μια διαφορά 200 ψήφων δεν είναι τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι πλέον και οι άλλες παρατάξεις να στηρίξουν την Δημοτική Συμπολιτεία, για να εξελιχθούν όλα σωστά στον Δήμο και το δημοτικό συμβούλιο.

Μίλησε και για όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα και απάντησε ότι ο κόσμος μπορεί να διακρίνει ποιος έχει γνώση, εμπειρία, ηθική και αξιοπρέπεια.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει την εγκατάλειψη που βιώνουν όλα τα χωριά και απάντησε στις δεσμεύσεις της Ισχυρής Κεφαλονιάς ότι αυτή την τετραετία θα κοιτάξουν τα χωριά, λέγοντας πως είναι περίεργο μετά από 9 χρόνια να θυμούνται ότι υπάρχουν χωριά.

Μίλησε τέλος και για την κοινωνική πρόνοια η οποία είναι ανύπαρκτη  στην Κεφαλονιά και κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει Δημοτική Συμπολιτεία, αν θέλει (ο κόσμος) να επανέλθει η κανονικότητα στην Κεφαλονιά και στον Δήμο Αργοστολίου.

Αναδημοσίευση από www.965.gr

Προηγούμενο άρθροΗρθε η κυριακη που ολοι εμεις πρεπει να παρουμε την κατάσταση αυτού του νησιού στα χέρια μας!
Επόμενο άρθροΚώστας Πρέντζας: «O νυν δήμαρχος ήταν δήμαρχος μόνο κατ΄ όνομα…»