Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης έφτασε στην Κεφαλονιάς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς με το κυβερνητικό αεροσκάφος.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο βουλευτής, Παναγής Καππάτος, η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος,  οι αντιπεριφερειάρχες, Σωτήρης Κουρής, Σταύρος τραυλός στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ, οι πολιτευτές Γιώργος Κοκκολης και Βικτώρια Αλεξανδράτου.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύουν η Αν. υπουργός υγείας Ματίνα Γκάγκα, ο Aν. υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου και ο στενος σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Θανάσης Νέζης.

Αυτή την ώρα πρωθυπουργός ενημερώνεται από υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου υποδομών και προσωπικά από τον υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη για την κατασκευή του έργου Πόρος – Αργοστόλι στην Κρανιά.

Συνεχής ενημέρωση…

Δείτε live την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Facebook του ekefalonia.gr

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Ήρθε ο Μητσοτάκης-Η παρουσίαση των σχεδίων του δρόμου Αργοστόλι-Πόρος (βίντεο)
Επόμενο άρθροΜάκης Ραυτόπουλος: Ελπίζω ο Πρωθυπουργός μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις και ειδικά για το Δήμο μας!