Την πρώτη του συνέντευξη μετά την νίκη του στις εκλογές έδωσε  ο νέος Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Εμφανώς χαρούμενος που κατάφερε να αναδειχθεί Δήμαρχος, αλλά και αγχωμένος καθώς γνωρίζει ότι από εδώ και στο εξής τον περιμένει πολύ και σκληρή δουλειά αλλά και επειδή θέλει όταν τελειώσει η θητεία του να έχει κάνει έργο και να μην έχει απογοητεύσει κανέναν.

Όπως είπε το πρώτο πράγμα που θέλει να καταφέρει είναι να ενωθούν όλοι στο δημοτικό συμβούλιο και να είναι σαν μια γροθιά προκειμένου να μπορούν όλα να κυλούν ομαλά και να παράγεται έργο. Εμφανίστηκε αισιόδοξος πάντως, ότι όλοι οι σύμβουλοι θα έχουν την όρεξη να συνεργαστούν για το καλό του δήμου.

Αναγνωρίζει ότι το δημοτικό συμβούλιο απαρτίζεται από έμπειρους και αξιόλογους ανθρώπους, όπου ο καθένας μπορεί να βοηθήσει. Όμως ακόμα και αυτοί που δεν εξελέγησαν, μπορούν επίσης να βοηθήσουν.

Σχετικά με την νέα περιφερειάρχη, ανέφερε ότι έχει αρκετά καλή άποψή για την κα Κράτσα και την γνωρίζει από τότε που ήταν ευρωβουλευτής και θεωρεί ότι η συνεργασία τους θα είναι πολύ καλή και όλα τα νησιά θα βοηθηθούν εξίσου.

Όπως, αποκάλυψε θα συνεργαστούν με διάφορους φορείς οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν  το έργο του δήμου και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές. Επίσης, τις επόμενες μέρες θα έρθει σε επαφή με τις άλλες παρατάξεις.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να του εκφράσει προβλήματα και να είναι σε συνεχή επαφή, για να μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις σε προβλήματα, χωρίς να χρονίζουν.

Αναδημοσίευση από www.965.gr