Ο Νίκος Ανουσάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν θα στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας…

Διαβάζοντας στο Ekefalonia τη συνέντευξη του Νίκου Ανουσάκη, υποψήφιου δημάρχου, διαπιστώνουμε ότι επιβεβαιώνει πλήρως το άρθρο του Kefalonia Times υπό τον τίτλο «Η αποτυχημένη προσπάθεια Παρίση, Ανουσάκη και η νίκη Καππάτου». Ουδόλως θα ασχοληθεί με τις εθνικές εκλογές, πολλώ δε μάλλον με τη στήριξη των Καππάτου, Μαραβέγια.

Δείτε τι είπε μια μέρα μετά την αποκάλυψη του Kefalonia Times…

Ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη στιγμή και μεταξύ μας και προς τους τρίτους πως σαν αυτοδιοικητική παράταξη δεν θα εμπλακούμε καθόλου στις εθνικές εκλογές καθώς στις τάξεις μας ανήκουν πολιτικά πρόσωπα απ΄ όλους τους χώρους και τα κόμματα.

Ο καθένας από τα στελέχη μας είναι ασφαλώς κι είναι αυτονόητο αυτό να κάνει τις δικές του επιλογές σε πολιτικό επίπεδο και να στηρίξει όποιο κόμμα ή υποψήφιο βουλευτή επιθυμεί στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Είμαστε μία ανεξάρτητη παράταξη που δεν διεκδικεί το χρίσμα από κανένα κόμμα και προχωράμε για την μεγάλη νίκη στο Δήμο Αργοστολίου.

Πηγή: kefaloniatimes.gr

Προηγούμενο άρθροΑνατριχιαστικό βίντεο του Άκη Τσοχατζόπουλου λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του: “Αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη”
Επόμενο άρθροΠάμε για σκοτεινά Χριστούγεννα