Συνεχίζοντας την πορεία εξαχρονων προσπαθειών πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019” από την κοινότητα Μονοπωλατων. Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθησει. Δύο Μουσικές βραδιές, μια συναυλία και μια επιμορφωτική εκδήλωση Α! Βοήθειες.
Το σύνολο των εκδηλώσεων διοργανώθηκε με αποκλειστική ευθύνη της κοινότητας Μονοπωλατων και την υποστήριξη– συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου – εκκλησιαστικο συμβουλίο χορηγών, εθελοντών και κατοίκων του χωριού.
Η επιτυχία της όλης προσπάθειας ήταν μεγάλη και οφείλεται 1ον στην σωστή προετοιμασία, επιμέλεια, οργάνωση, εκτέλεση. 2ον στους υποστηρικτές και συνεργάτες και 3ον και κύριο στον φυσικό ηγέτη, Αρχηγό, Πρόεδρο της κοινότητας
Χρήστο Θεοδωρατο…
Απέδειξε ότι διαθέτει τα προσόντα τα οποία σε συνδυασμό με την φιλοσοφία του και την προσωπικότητα του που τον κάνουν αποτελεσματικό.
Απαιτούσε τόλμη και αποφασιστικοτητα η διοργάνωση εκδηλώσεων πέραν του βελινικους μιας κοινότητας 100περιπου μονίμων κατοικων. Είχε αφοσίωση στον στόχο του να ικανοποιήσει τις επιθυμίες και ανάγκες των κατοίκων και πάλεψε μέχρι τέλους το όραμα του.
Σίγουρα όμως ένας ηγέτης μόνος δεν αρκεί να υλοποιήσει το όραμα του ο Χρήστος Θεοδωρατος είχε την τύχη να έχει και υποστηρικτικους ΧΟΡΗΓΟΎΣ.
ΕΠΙΠΛΑ THEODORATOS GRECO STROM.
SUPER MARKET Ευαγγελάτος Διονύσης Και Νικόλας
ΠΑΛΑΙΓΟ ΚΑΡΒΈΛΙ Μωηση Σία Μονοκρουσος Γεώργιος
Θεοδωρατος Διονύσης Εμπορικός Διευθυντής BLUE STAR FERRIES.
VIKENTIOS DAMODOS KEFALONIA FERRIES.
Φωτογραφικό ΈΠΡΕΠΕ Ε. Μαρουλη – Κ. Βασιλατος.
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας .
Θεοδωρατος Χρήστος
2ον Ακούραστη ικανή ομάδα εργασίας.
Εθελοντές και υποστηρικτές των ενεργειών του
Χαμόγελο, ελπίδα και αισιοδοξια όλων.
Και τέλος το ποιο σημαντικότερο Στηρικτικο Οικογενειακό Περιβάλλον…