Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και υποψήφιος ξανά για τον περιφερειακό θώκο  Θεόδωρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Επειδή ο χρόνος που είχε στην διάθεσή του δεν ήταν πολύς, ξεκίνησε με έναν απολογισμό των όσων έγιναν στη θητεία του. Συμφώνησε, ότι υπάρχουν κριτικές και οι οποίες είναι θεμιτές , όμως σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που θα λένε τα δικά τους και την δική τους προεκλογική εκδοχή για να μπορούν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στην εκλογική μάχη.

«Όποιος μας αξιολογεί από την αρχή θα γνωρίζει ότι παραλάβαμε μια περιφέρεια ουραγό και καταφέραμε να την εκτοξεύσουμε  με δράσεις και παρουσίες διεθνώς» ανέφερε και συνέχισε μιλώντας για τα οικονομικά, «Η περιφέρεια είχε προϋπολογισμό 60 εκατομμύρια και τα κάναμε 160. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα».

Στην συνέχεια τόνισε πως θεωρεί ότι ο τόπος από την παρούσα περιφερειακή αρχή βοηθήθηκε και θέλουν να συνεχίσουν να υλοποιούν έργα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Είμαστε ελκυστικός προορισμός αλλά και βιώσιμος τόπος».

Έκανε ένα σχόλιο και για κάποιους από τους συνυποψήφιούς του, μιλώντας είτε για πράγματα που έκαναν είτε ακόμα και γι’ αυτά που δεν έκαναν.

Αναδημοσίευση από www.965.gr