73 Φιλαρμονικές από Ελλάδα & Κύπρο σε ένα βίντεο εορτασμού της 25ης Μαρτίου – Ανάμεσά τους και η Δημοτική Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας»(video)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος δεν είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε παρελαύνοντας την τόσο σημαντική επέτειο του Έθνους μας. Παρόλα αυτά, είχαμε την τιμή & χαρά να συμπράξουμε διαδικτυακά με 72 ακόμα φιλαρμονικές ορχήστρες από Ελλάδα και Κύπρο, στην εκτέλεση του εμβατηρίου «25η Μαρτίου», γνωστό και ως «Όλη Δόξα, Όλη Χάρη» , που αποδίδεται από στρατιωτικές και πολιτικές φιλαρμονικές σε διασκευή του Αριστοτέλη Καζαντζή.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα με πρωτοβουλία της Ελληνικής Φιλαρμονικής Εταιρείας, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών και των κυπριακών φιλαρμονικών και «σαλπίζει» το μήνυμα της σύμπνοιας και της συνεργασίας! Την επεξεργασία και την τεχνική επιμέλεια του βίντεο έκανε ο Κωνσταντίνος Φραγκοτσινός, αρχιμουσικός της “Φιλαρμονικής Εταιρείας Ναούσης”

Αργοστόλι, 25–03–2021

Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας»

Διαβάστε επίσηςΜπράβο! Ανέβασαν την ελληνική σημαία στην κορυφή του Αίνου για να τιμήσουν τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821! (εικόνα)

Διαβάστε επίσηςΑγία Ευφημία: Ο Πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι εις μνήμη των Ηρώων του 1821!

Διαβάστε επίσης: Σκάλα: Η ΕΟΔ Ελειού-Πρόννων τίμησε την σημερινή ημέρα μνήμης (εικόνες)

Διαβάστε επίσηςΔιλινάτα: Φόρος Τιμής στο Ηρώο από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Νίκο Φωή (εικόνες)

Διαβάστε επίσης: Ληξούρι: Δοξολογία στον Παντοκράτορα & Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων (εικόνες)

Διαβάστε επίσης: Αργοστόλι: Κεφαλονίτικο πρωινό για τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στο Tourist Boutique Hotel (εικόνες)

Διαβάστε επίσης: Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Ανατριχίλα από το μήνυμα του πιλότου της ομάδας «Ζευς»: «Κρατάμε γερά» (video)