Πανηγυρίζει η αντιπολίτευση στο Ληξούρι για την ήττα Κατσιβέλη αφού δεν πέρασε η πρόταση για την δημιουργία Αναπτυξιακής. Βγαίνει σήμερα με ανακοίνωση ο Ρουχωτάς  θέλοντας  να εκπροσωπήσει  ολόκληρη την αντιπολίτευση να πανηγυρίσει ότι έσωσε τον δήμο από τον “κακό” Κατσιβέλη

Ποια αντιπολίτευση όμως εκπροσωπεί; Μα ουσιαστικά μόνο την παράταξη του και τον αρχηγό χωρίς παράταξη πλέον Αραβαντινό, “καπηλεύοντας” την Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο Μαντζουράτος ξεκάθαρα δήλωσε « είμαστε ενάντια στην ίδρυση της. Είναι πολιτικό το θέμα και όχι τεχνοκρατικό». Σταθερός στην ιδεολογία του,  χωρίς άνω τελείες. Άλλη μια φορά συνεπής στις απόψεις του χωρίς να κρύβεται.

Έρχεται η παράταξη του Ρουχωτά και ο Αραβαντινός και διαμαρτύρονται για τον πρόεδρο την έδρα, τον όνομα κτλ. Φτηνή  και παρωχημένη αντιπολίτευση. Αν πρόεδρος ήταν ο Ρουχωτάς και αντιπρόεδρος ο Αραβαντινός, με έδρα το Ληξούρι θα ήταν όλα καλά.

Δεν είναι λοιπόν ίδιο το ΟΧΙ . Ο μεν Μαντζουράτος σταθερός στην ιδεολογία του οι άλλοι δυο επειδή απλά δεν εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα.

Άλλη μια φορά φάνηκε η διαφορά ηγεσίας  μεταξύ των τριών της αντιπολίτευσης.

Ο Μαντζουράτος όσο και αν δεν συμφωνεί κανείς στην ιδεολογία του σταθερός και τίμιος στις απόψεις.

Ο Ρουχωτάς σταθερός και αυτός στις αντιπολιτευτικές του αγκυλώσεις και στο ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει την ήττα

Ο Αραβαντινός χωρίς καμία ηγετική ικανότητα (γιατί δεν διαγράφει τους διαφωνούντες του;) πλέον “απορροφήθηκε” από τον Ρουχωτά.

Ανακεφαλαιώνοντας είμαι και εγώ ενάντια στην δημιουργία αυτής της αναπτυξιακής εταιρείας για καθαρά πολιτικούς λογούς αφού δεν ικανοποιούνται με αυτό τον τρόπο τα συμφέροντα του λαού.

ΔΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ.