Ο Στυλιανός Γκαρίπης υποστηρίζει στο newsit.gr πως δεν είναι θετικός στον κορονοϊό και συνεπώς… δεν έσπασε την καταντίνα. Οι καταγγελίες του και η μήνυση σε βάρος του διοικητή του Α.Τ Μυκόνου.

Πράξη στοχοποίησης και συμμόρφωσης σε βάρος του, για τις καταγγελίες συγχρωτισμού που έχει κάνει κατά καιρούς για γνωστό bar της Μυκόνου στην περιοχή της Παράγκας, θεωρεί ο δικηγόρος Στυλιανός Γκαρίπης τα όσα ψευδώς από το πρωί λέγονται, πως δήθεν είναι κρούσμα κορονοϊού που έσπασε την καραντίνα και έκοβε βόλτες στο νησί.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο δικηγόρος, ο οποίος μέχρι χθες βρισκόταν στην εισαγγελία της Σύρου για τις καταθέσεις στην υπόθεση της “Μαφίας των ρολογιών”, καθώς έχει αναλάβει την πλευρά της συζύγου του επιχειρηματία, που οι συλληφθέντες της επιτέθηκαν και της αφαίρεσαν από το χέρι ένα ρολόι μεγάλης αξίας.

“Δεν γίνεται να λένε πως έχω κορονοϊό και πως ταξιδεύω εδώ και εκεί. Έχω σπάσει τα τηλέφωνα, έχω πάρει από το πρωί τους πάντες και το όνομα μου δεν υπάρχει πουθενά σε λίστες με κρούσματα κορονοϊού. Τους πείραξε που για μια ακόμα φορά τους έκανα καταγγελία για συγχρωτισμό χιλίων και παραπάνω ατόμων σε γνωστό beach bar”, λέει χαρακτηριστικά στο newsit.gr.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δικηγόρος Στυλιανός Γκαρίπης έχει προβεί σε τέτοιου τύπου καταγγελία, αλλά και σε μήνυση για κατάχρηση εξουσίας σε βάρος του διοικητή του Α.Τ Μυκόνου. “Αν δεν ξηλωθεί αύριο ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, δεν ξέρω τι θα γίνει. Μέχρι και την ένορκη κατάθεση του αστυνόμου έχω στα χέρια, που λέει ότι μετά την καταγγελία που τους έκανε με παίρνανε τηλέφωνο να πάω στο bar να κάνουμε τον έλεγχο μαζί. Ποιος; Εγώ, ο πολίτης, σε έλεγχο μαζί με τους αστυνομικούς μέσα στον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία λογική. Θεωρώ ότι είναι στημένο είναι όλο αυτό. Τη μία είπαν ότι εγώ έχω κορονοϊό. Την άλλη ότι έχει ο γιος μου και μαθαίνω στα τηλέφωνα που πήρα σε υψηλά ιστάμενους, πως το όνομα μου δεν υπάρχει πουθενά. Ακόμα και εδώ στο αρχείο όσων έχουν κορονοϊό, το όνομα μου δεν υπάρχει πουθενά” αναφέρει ο δικηγόρος.

Και προσθέτει: “Έχω καταθέσει δυο φορές μήνυση εναντίον του διοικητή του αστυνομικού τμήματος για κατάχρηση εξουσίας, πριν από ένα μήνα, πάλι για τον ίδιο λόγο εξαιτίας του beach bar που κάθε τρεις και λίγο συγχρωτίζονται χίλια άτομα και δεν έχει κάνει τίποτα. Το instagram είναι γεμάτο από βίντεο με τον κόσμο να χορεύει ο ένας πάνω στον άλλον. Ας έρθει ένα κλιμάκιο με πολιτικά ρούχα σήμερα ή αύριο να δει τι γίνεται”.

Για τα όσα συμβαίνουν στη Μύκονο ο δικηγόρος είχε ενημερώσει και την Πολιτική Προστασία: “Ήξερα ότι θα στοχοποιηθώ όχι όμως έτσι, εγώ είχα ενημερώσει σήμερα το πρωί μέχρι και την Πολιτική Προστασία για το τι γίνεται στο συγκεκριμένο bar. Δεν μπορεί να ξεφτιλίζεται έτσι ένα ολόκληρο κράτος και να προσβάλουν την λογική μας”, αναφέρει ο γνωστό δικηγόρος του νησιού και αποκαλύπτει πού βρισκόταν μέχρι χθες που λέγεται πως έσπασε την καραντίνα από το ξενοδοχείο αναφοράς που ήταν στην Αθήνα.

“Χθες και προχθές ήμουν στην εισαγγελία της Σύρου για τις ανακρίσεις στην υπόθεση της μαφίας των ρολογιών, που έχω αναλάβει από την πλευρά της συζύγου του επιχειρηματία που της επιτέθηκαν και της έκλεψαν το ρολόι και μετά ήρθα στη Μύκονο για αυτές τις καταγγελίες”.

Σε ανάρτηση του στο Facebook, ο δικηγόρος στην προσωπική του σελίδα έχει αναρτήσει μέχρι και την ένορκη κατάσταση του αστυνομικού που τον καλούσε για έλεγχο στο beach bar: “Ενημερώθηκα από τον βοηθό αξιωματικό υπηρεσίας για τηλεφωνική καταγγελία για συνωστισμό σε beach bar στην περιοχή Παράγκα Μυκόνου ατόμου με στοιχεία Γκαρίπης Στυλιανός, δικηγόρος, ο οποίος δήλωσε ότι βρίσκεται στη Μύκονο απέναντι από την ανωτέρω επιχείρηση και μπορεί να μας στείλει φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με τα καταγγελλόμενα του ενώ μπορεί να προσέλθει και στην υπηρεσίας μας αν κριθεί απαραίτητο», λέει ο αστυνομικός και προσθέτει αναφορικά με το πώς διαπιστώθηκε ότι ο δικηγόρος είναι κρούσμα κορονοϊού.
«Περι ώρα 21:10 της ίδιας ημέρας, προσήλθε αυτοβούλως στην υπηρεσία μας ο ανωτέρω καταγγέλλων δικηγόρος, προκειμένου ως δήλωσε να επιβεβαιώσει σε εμάς ότι βρίσκεται στη Μύκονο και ευρισκόμενος στην υπηρεσία μας εξακριβώθηκε ότι με διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ οι από 25.8.20 ηλεκτρονικοί πίνακες, οι οποίοι εμπεριέχουν άτομα που έχουν τεθεί σε καραντίνα προκειμένου να επιτηρηθούν για την τήρηση του μέτρου και σύμφωνα με αυτούς στην υπ’αριθμόν 2 γραμμή με στοιχεία ανά στήλη, ημερομηνία λήψης δειγμάτων 22.8.20 με ονοματεπώνυμο Garips Stylianos χώρα προέλευσης Πορτογαλία – Βίλαμούρα, στις πληροφορίας ότι βρίσκεται ήδη σε ξενοδοχείο αναφοράς (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του ξενοδοχείου) στην Αθήνα ως στενή επαφή».

Πηγή: newsit.gr