Τιμοθεάτος: “Μετά το θέμα με την Αγγλία οι κρατήσεις για Μάιο-Ιούνιο έχουν σταματήσει” (ηχητικό)

Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9 μίλησε ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων του Νομού μας Γεράσιμος Τιμοθεάτος που είπε ότι “μετά το θέμα που προέκυψε με την αγγλική αγορά και με το νέο Νόμο που απαγορεύει τα ταξίδια μέχρι τις 30 Ιουνίου και μάλιστα έχει και πρόστιμο 5.000 λιρών, οι κρατήσεις για Μάιο αλλά και για Ιούνιο έχουν σταματήσει. Και είτε μεταφέρονται για τον Σεπτέμβρη, είτε ακόμη χειρότερα για το 2022”. Πάντως ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων προέβλεψε ότι δεν θα πάει η ιστορία μέχρι τις 30 Ιουνίου και θα αναθεωρηθεί νωρίτερα, ίσως και στα μέσα Απρίλη, αλλά μέχρι τότε οι κρατήσεις θα παγώσουν όπως φαίνεται και αυτή την περίοδο. Κρατήσεις, είπε, υπάρχουν από 15 Ιούνη και μετά.

Ακούστε όσα είπε ο κ. Τιμοθεάτος εδώ στην αρχή της συνέντευξης

Ο τοπικός αναλυτής

Διαβάστε επίσηςΥπουργείο Υποδομών: 12.400 ευρώ για έργο που αφορά τις Εργατικές Κατοικίες Ληξουρίου-Δείτε για ποιο (απόφαση)

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Εσωτερικών: Στέλνει χρήμα στην Κεφαλονιά λόγω ΙΑΝΟΥ-Πόσα θα πάρουν οι Δήμοι Αργοστολίου & Ληξουρίου (αποφάσεις)

Διαβάστε επίσης: “Όταν συναντιέται το Ληξούρι με το Αργοστόλι….όλα γίνονται καλύτερα…!”-Η πορεία της υγείας του Γιώργου Κουρή

Διαβάστε επίσηςΓεράσιμος Ευαγγελάτος: “Ενα μεγάλο ευχαριστώ που η πολιτεία συμπαραστέκεται στον αγώνα για δικαίωση και δικαιοσύνη-καλούμε όλους όσους έχουν υποστεί ψυχολογική & σωματική βία τα τελευταία δέκα χρόνια από το ΚΤΕΧ Πατρών να μη φοβούνται πλέον”

Διαβάστε επίσης: Τιμοθεάτος: “Μετά το θέμα με την Αγγλία οι κρατήσεις για Μάιο-Ιούνιο έχουν σταματήσει” (ηχητικό)

Διαβάστε επίσης: Υγεία: Προσλήψεις σε Κεφαλονιά-Ιθάκη αλλά και σε όλη τη χώρα-Βγήκαν αποτελέσματα (ονόματα)

Διαβάστε επίσης: Γεράσιμος Αγγελάτος: Ο Κεφαλονίτης ναυτικός που βρίσκεται “σε ομηρεία” απευθύνει έκκληση: “Τελειώνουν τα φάρμακα και τα τρόφιμα, τελειώνουν και τα καύσιμα”