Ιθάκη: Ιδωμεν και περιμένουμε ανυπόμονοι και καθόλου εφησυχασμενοι!

Χθες αρκετοί μαθητές , γονείς και εκπρόσωποι φορέων , ο Δήμαρχος, ο ΔΣ Γιάννης Τρελης, παρουσία του προέδρου της ΕΛΜΕΚΙ έδωσαν δυναμικό παρών διαμαρτυριας στην Δ/ση β’βαθμιας εκπαίδευσης στην Κεφαλονιά για τη συνεχιζόμενη απουσία καθηγητών στα σχολεία της Ιθάκης.
Στη συνάντηση με τους υπηρεσιακους παράγοντες διαπιστώθηκαν διάφορα “ωραία” και “ασχημα” της διαδικασίας στελέχωσης των σχολειων και κυρίως η άμεση ανάγκη κάλυψης των υπολοίπων κενων προκειμένου επιτέλους το “ταλαιπωρημένο” σχολείο της Ιθάκης να λειτουργήσει.
Εννοείται ότι κανείς υπεύθυνος δεν δεσμεύτηκε με καταληκτική ημερομηνία πλήρους αποκατάστασης του προβλήματος και όλα έμειναν στην καλη προθεση και στο (συνηθισμένο) απαραιτητο ευχολογιο.
Τα παιδιά εκτιμωντας την κατασταση φαίνεται να επιστρέφουν στα θρανία από Δευτέρα μετά από την πολυήμερη κατάληψη
και
Ο “καιρός θα δείξει” πότε ο οικονομολόγος κατεύθυνσης, οι 2 καθηγητές (μαθηματικός και φιλόλογος) ειδικής αγωγής και ο καθηγητης καλλιτεχνικών μαθημάτων (που δεν έχει ζητηθεί ) θα έρθουν στην Ιθακη…
Ιδωμεν και περιμένουμε ανυπόμονοι και καθόλου εφησυχασμενοι !
Με την ευκαιρία
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστική παρουσία και άψογη στάση τους στην κινητοποίηση, ένα μεγαλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο τους ΔΣ και στον Δημήτρη το Μαντζουρατο από την ΕΛΜΕΚΙ που παρευρέθηκαν και η παρουσία τους βοήθησε στο να ξεκαθαρίσουν αρκετά θολά σημεία της διαδικασίας προσλήψεων. Ένα ευχαριστω στους γονείς για την γονιμη παρουσία τους και στον κ. Λιάτο πλοιοκτήτη του καραβιού του Αστακού, που προσέφερε τη μεταφορά οχημάτων και επιβατων δωρεάν στην Κεφαλονιά , πολύτιμη βοήθεια στην χτεσινή κινητοποιηση.
Τέλος , μέσα στην ερχόμενη βδομάδα, την ΤΕΤΑΡΤΗ τις 5:00 το απόγευμα στο αμφιθεατρο του Γυμνασίου καλουνται οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του Γενικού Λυκείου σε μια εφ όλης της υλης ενημέρωση και ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣ.
Θα το ξαναγράψω για να μην το ξεχάσετε!

Από το fb του Masos Deftereos