Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν, την Τρίτη (09.08.2022), στην Κέρκυρα, στη Λευκάδα, στην Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο, -7- άτομα, για έξι διαφορετικές περιπτώσεις κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις στην πόλη και την περιοχή του Ύψου, ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και αλλοδαπός για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης, αντίστοιχα.

Στην πόλη της Λευκάδας, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο ημεδαποί για περιπτώσεις κατοχής μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο ημεδαποί, καθώς στην κατοχή του ενός, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, στην πόλη της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά-Μία καλύτερη μέρα ξημέρωσε για τον Ελειό: Τι αποφάσισε το Ειρηνοδικείο για τον δρόμο προς το Κορώνι
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ – Σύγκρουση αλιευτικού με καταμαράν στην Κεφαλονιά: Τραυματίστηκε ψαράς (Φώτο)