Νέες απαγορεύσεις ετοιμάζει για τους ανεμβολίαστους η κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να απαγορευθούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. 

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση σκέφτεται να απαγορεύσει την ελεύθερη μετακίνηση των ανεμβολίαστων από νομό σε νομό, εκτός και εάν επιδείξουν τεστ 24 ωρών το οποίο θα βεβαιώνει ότι δεν νοσούν.

Αυτό το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ ενόψει Χριστουγέννων, καθώς το εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει βαλτώσει και η κυβέρνηση ψάχνει τρόπο για να πείσει τους ανεμβολίαστους να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Να θυμίσουμε ότι ήδη από τις 6 Οκτωβρίου έχουν τεθεί σε ισχύ τα νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους πολίτες σε εστίαση.

Τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό δίνουν πλήρη «ελευθερία» στους εμβολιασμένους σε ψυχαγωγία και εστίαση, ενώ όπως ανακοινώθηκε δίνεται τέλος στα lockdown και την απαγόρευση κυκλοφορίας ακόμα και στις «κόκκινες» περιοχές.

Ωστόσο, οι περιορισμοί έχουν τελειώσει μόνο για τους εμβολιασμένους, καθώς οι ανεμβολίαστοι όπως φαίνεται θα αργήσουν να επιστρέψουν σε συνθήκες κανονικότητας.

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΙθάκη: “Οι ποσότητες νερού και βροχής που έπεσαν στο νησί, είναι μέσα στα 4 ρεκόρ όλων των εποχών στη χώρα μας” (βίντεο)
Επόμενο άρθροΝεκροί από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας δυο ηλικιωμένοι