Επίθεση του Γνήσιου στο Θεοφιλο-Καμια αναφορά στο Μάκη Φορτε

Σφοδρή επίθεση έκανε χθες ο δήμαρχος Κεφαλονιάς και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Αλέξανδρος Παρίσης κατά του επικεφαλής της αντιπολίτευσης και υποψήφιου δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου, ενώ απέφυγε οποιαδήποτε απ’ ευθείας αναφορά στον έτερο υποψήφιο δήμαρχο Μάκη Φόρτε.

Σε μιά συγκέντρωση που έγινε  στην γεμάτη Κοργαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου, κι’ όχι έξω από το «Μέγαρο» λόγω βροχής, ο Αλ. Παρίσης τόνισε ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είναι υπόδικος για κακουργηματική πράξη λόγω ατασθαλιών που έγιναν όταν ήταν δήμαρχος Λειβαθούς και ο οποίος αμφισβητεί όλα όσα έχουμε κτίσει μαζί ως κοινωνία. Επίσης είπε ότι ο Μιχαλάτος είναι ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει μόνο το «εγώ» του κι’ όχι και η εκλογική προσπάθεια. Δεν τον ενδιαφέρει η δημιουργία αλλά μόνον η εξουσία.

Ακόμη ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι ο Μιχαλάτος είναι ένας άνθρωπος που θέλει να συγκεντρώσει στα χέρια του την πολιτική, την οικονομική και την επιχειρηματική εξουσία, αφού έχει ως τόσο να μετατρέψει τον τόπο μας σε «φέουδό» του.

Μιλώντας για τα έργα που έγιναν επί θητείας του ο Αλ. Παρίσης υπεραμύνθηκε του θετικού έργου που παράγει η παράταξή του και επιτέθηκε ξανά στον Θ. Μιχαλάτο, στα ΜΜΕ και σ’ όλους εκείνους, που -όπως είπε- επιχείρησαν να σταματήσουν τα έργα και πρόσθεσε ότι το Αργοστόλι με τα έργα αυτά μετατράπηκε σε μιά σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη -πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στο σημαντικό έργο της δημιουργίας του εργοστασίου επεξεργασίας του νερού, ενώ απαντώντας σε όσους λένε ότι εγκατέλειψε την περιφέρεια και έδωσε σημασία μόνο στο Αργοστόλι, έκανε λόγο για την ανάπλαση της παραλιακής οδού της Σκάλας, στον βιολογικό καθαρισμό του Πόρου, τις νέες παιδικές χαρές κ.ά.

Παράλληλα επανέλαβε ότι η Παράταξή του έφερε εις πέρας τα έργα, παρά τη λάσπη των πολιτικών και το δηλητήριο που χύνουν καθημερινά τα ΜΜΕ.

Η συγκέντρωση αναφερόταν στους υποψήφιους δ.σ. της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» και έγινε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, ενώ την παρουσίαση έκανε η δημοτική σύμβουλος Μαρία Κουνάδη.

  • Περισσότερα στον «Η» της Τρίτης.

Αναδημοσιευση από www.kefalonianmantata.gr

Στην