Στην παρέλαση στο Αργοστόλι, δεν παιάνισαν Τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ! ΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΥΦΛΩΘΕΙ;

Δεν μπορώ ειλικρινά ούτε να «κάνω πλάκα». Έχετε τόσο πολύ τυφλωθεί; Δεν βλέπετε μπροστά σας;
Στην επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Την 25 η Μαρτίου. Στον γιορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Εκεί που τιμάμε το «αίμα και τα κόκκαλα» 800.000 χιλιάδων Ελλήνων που έδωσαν την Ζωή τους για την Πατρίδα.
Στην παρέλαση στο Αργοστόλι, δεν παιάνισαν Τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.
Ψευτοπατριώτες.
Βλέπετε μπροστά σας μόνο ψήφους, τον μίζερο εθνικισμό σας, τον αντιπολιτευτικό φανατισμό σας, την μισαλλοδοξία σας. Στην μεγαλύτερη μέρα του Ελληνισμού αρνηθήκατε στους Έλληνες και στους Νέους τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ
«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ»
Οι «τυφλοί» προτίμησαν το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» νομίζοντας πως έτσι επιτελούν το «εθνικό του καθήκον».
Χάριν της Ιστορίας και μόνο.
Το εμβατήριο αυτό δεν αποτελούσε ποτέ στοιχείο του Ελληνικού-Μακεδονικού πολιτισμού και της Ελληνικής Μακεδονίτικης Μουσικής. Ως τραγούδι τραγουδιόταν στην περιοχή «Άνω Ορεινής» Σερρών και στην Πετρούσσα Δράμας. Το τραγουδούσαν και το χόρευαν οι «Ντόπιοι» Σλαβόφωνοι, ΕΛΛΗΝΕΣ κατά την συνείδηση , κάτοικοι της περιοχής.
Μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και τον «Εξελληνισμό» της «Ντόπιας Σλαβόφωνης» μουσικής παράδοσης το τραγούδι απέκτησε Ελληνικό λεκτικό και άρχισε να χορεύεται και να τραγουδιέται από τους Ελληνόφωνους Μακεδονικούς πληθυσμούς. Εισήχθη στον Στρατό και αποτέλεσε υπόδειγμα σωβινισμού και άκρατου εθνικισμού.
Ειδικά για τους «Ελληναράδες» λάτρεις των «Χρυσαυγών» και του αντισιωνισμού επισημαίνω πως το ίδιο Τραγούδι καταγράφεται να τραγουδιέται για πρώτη φορά το 1873 στην Θεσσαλονίκη στα εγκαίνια του πρώτου Ισραηλίτικού Σχολείου της γνωστής «Schola de la Alianz».
Παραλείψατε τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ των Ελλήνων.
Σας γράφω με θυμό και λύπη.