Απάντηση μου σε δημόσιες δηλώσεις της και χαρακτηρισμους σε βαρος μου ,σε τηλεοπτικό σταθμό της Κερκυρας , με αφορμή επερώτηση μας για τον Ερημίτη :
«Προφανώς η Περιφερειάρχης ονειρεύεται και προσδοκά ένα πολιτικό σύστημα όπου θα είναι σε θέση να υπαγορεύει η ίδια για το τι θα ερωτηθεί και ποτε θα ερωτηθεί. Δυστυχώς γι αυτήν και ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους η χούντα τελείωσε το 1974!
Σχετικά τωρα με τους χαρακτηρισμούς που απηύθυνε στο πρόσωπο μου ως «αναγωγο» , αν αυτο στοχεύει σε προσωπικό επίπεδο , προκαλώ την κ. Κρατσα-Τσαγκαροπούλου να αντιπαραβάλλουμε το προσωπικό και οικογενειακό μας προφίλ. Εμείς κ. Κρατσα-Τσαγκαροπούλου δεν εχουμε στην οικογένεια μας «μπουρλοτιέρηδες» δημαρχιακών μεγάρων. Αν τωρα στοχεύει στην πολιτική συμπεριφορά ,ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ απέναντι σε εκείνα τα συμφέροντα που επιβουλεύονται την δημόσια περιουσία που καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον που με καταχρηστικές μεθόδους καταπατούν γη που είναι κοινόχρηστη γη που ανήκει στην αυτοδιοίκηση γη που ανήκει στην εκκλησία και στους πολίτες. Είμαι αναγωγος και θα είμαι υπερασπιζόμενος τα δίκαια των συμπολιτών μου που σεις σπεύδετε να προσφέρετε θυσία στον βωμό των ποικιλωνυμων συμφερόντων που αποκαλείτε επενδυτές και που λίγες ημέρες πριν χαρακτηρίσατε «τύχη αγαθή» για τον τόπο μιλώντας στην ιδιαίτερη πατρίδα σας την Ζάκυνθο».
Κατανοώντας τους λόγους που προκαλούν τον έκδηλο εκνευρισμό της Περιφερειάρχη συνιστούμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.
Θα σας χρειαστεί κ. Κρατσα-Τσαγκαροπούλου.

Θόδωρος Γαλιατσάτος

Επικεφαλής ΑΝΑΣΑ